Direktlänk till inlägg 5 oktober 2013
Oj oj oj... Klockan är halv ett och jag är vaken! Helt galet. Som vanligt rinner tiden iväg alldeles för fort nät jag och Mariam träffas. Alltid massa gamla och nya minnen som måste pratas och skrattas om.
Underbart.
Kvällens mat blev detta:
Mozzarella fylld lax inlindad i seranoskinka med sparris och chevre och blomkålspure.
Mums va det.
Jag gillar inte igentligen inte lax, men jag vill verkligen lära mig att äta fisk. Och denna laxen gjorde min bror till mig och syrran för nått år sen. Och kommer ihåg att jag faktiskt gillade det.
Så enkelt.
Skär en ficka i laxen, fyll med mozzarella och Linda om skinkan och in i ugnen i 200 grader i 15 minuter. Klart.
Purén är väldigt enkel med.
1 blomkålshuvud
2 dl grädde
Chèvre efter egen smak och tycke!
Salt och peppar.
Skär blomkålen i mindre bitar, koka i 10 minuter. I med osten, stöt blomkålen och mixa sedan till bra konsistens smaka av med salt och peppar.
Klart.
Har gjort en super god romsås men GLÖMDE den! Åååhhhhhh. Men det va gott i alla fall.
Puss och kram hela dan!
Byter IGEN!!! Men är sugen påtat testa denna istället. Nouw.com/Alexa Welcome ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 |
8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
|||
21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 |
30 |
31 |
||||||
|