Alla inlägg under januari 2014

Av Alexandra - 7 januari 2014 19:19


Förra veckan fick vi reda på att bubblan låg i säte. Ja jag vet, min bm tyckte sist när hon kände att bubblan låg nedåt fixerad, men tydligen inte visade ultraljudet.

Så i dag på morgonen skulle vi infinna oss på förlossningen ryhov flr att försöka göra ett vändningsförsök. Har pratat med några jag vet har fått gå igenom det och så har jag läst en hel del om det. Och tydligen kunde det vara ganska smärtsamt. Bara 50 % av gångerna funkar det, och lyckas man så är chansen fortfarande kvar att den vänder tillbaka.

Min bm va inte jätte possetiv, hon trodde att barnet redan fixerat sig i säte och att det då inte finns så mycket att göra. Men försöka borde vi. Funkade inte vänfningsförsöket så va föda i säte eller ett planerat kejsarsnitt som gäller. Därför fick vi läsa på en massa om detta och ta ett beslut till idag. Och vi kände att föda i säte inte alls va aktuellt för oss. Så kejsarsnitt va vi helt inställda på.

I morse kom vi dit vid 09:50. Klockan 10:10 vs vi ute i bilen igen. Bubblan hade vänt sig själv!!! Kan ni fatta hur lyckliga vi blev? Sååååååå glad är jag och Niklas med för den delen.

Kände mig nästan snuvad på min förlossning, jag tycker detta ska bli jätte spännande ?.

Av Alexandra - 7 januari 2014 00:08

Det har varit en riktigt bra dag idag. Jag och svärmor Helen har varit på shopping runda. Farmor skämmer redan bort bubblan.

Det blev en bebiesitter, skötbädd, fodral till skötbädd, tvättlappar ( kräkis handdukar), spjälsängsskydd, nalle, fleece ställ ja listan är lång.

Sen dessa söta tofflor som hon hade handlat på lilla violen i stan. Det är så roligt, för jag stod och höll i dessa för några månader sen och ville så gärna köpa. Såååå söta.....
Har ni varit på lilla violen i stan? ÄLSKAR den affären.

För typ två år sen fick mamma och pappa mat och bio i fars och morsdag present. Nu äntligen blev det av. Soya och hundraåringen........ Måste säga att filmen va rolig och bra. Blev lite jobbigt att sitta stilla så länge och bökade en hel del.
Rekommenderar verkligen filmen ?.

Puss på er.
Nu måste jag sova, ska upp tidigt i morgon....

Av Alexandra - 6 januari 2014 03:02

Nu står bubblans saker på plats. Vi har fått möblera om hela sovrummet gör att få plats, men det blev bra tillsist.

Men nu så står den så fint här bredvid mig. Både jag och Niklas tycker att det känns spännande och skrämmande alltihop. Men nu längtar vi.
Har lagt i mera fina kläder som bubblan fått av Lisa fisa i h*ns låda. Åååhhhhh allt är så sött och fint..

Tack Lisa... Jag är sååååå tacksam.

I morgon är det de sista grejerna till bubblan som ska inhandlas, en skötbädd, spjälsängsskydd och förhoppningsvis ett skåp till toan som vi kan ha över tvättmaskinen med böjer osv.

Köpte faktiskt ett paket blöjor idag, och våtservetter.
Det blev libros märke. Har bara erfarenhet från jobbet när det gäller blöjor och upplever då att libros helt klart är bättre än de andra märkena. Vad tycker ni? Eller är det nått annat märke som är bäst när barnen är så små?

Neeee.... Dags att försöka få några timmars sömn, tänk att ha gått i från att sova halva dygnet till att bara va vaken nästan hela dygnet.... Gillade när jag va trött och längtade till sängen hela tiden. Det va en så främmande känsla för mig, men som jag verkligen uppskattade tillsist.

Meeeeeeeeeen...... Måste sova nu!
Gonatt sötisar.

Av Alexandra - 5 januari 2014 23:36

Jag gillar att (när jag inte är gravid) att testa nya recept. Och äntligen har jag fått tummen ur och satt in mina "urklipp".

Har ju ganska många allt om mat och matmagasin hör hemma. Men kan inte med och klippa i dom. Kommer få ha ett helt rum med alla tidningar.

Lite kul att man kan skriva lite tips och idéer bredvid recepten , rätt bra för en som mig som ALDRIG följer recepten helt.

Av Alexandra - 5 januari 2014 10:52

Jag har sovit själv i lägenheten i natt. OCH det händer INTE ofta. Och jag riktigt njuter av det. Va hemma hos syrran igår och kom hem sent... La mig i sängen och kikade på gamla serier, bestämde mg vid fyra snåret att nu va det dags att sova.
Vaknade vid tio gjorde frukost som jag åt i SÄNGEN. Hade Niklas sett det hade han fått ett spel och kännt "smulor" i hela sängen sen.

Har inte uppdaterat på ett tag, vilket jag faktiskt fått skäll för, och det känns ju trevligt att ni läser min blogg. Jul och nyår har varit bra men mycket oroande, speciellt för min sambos del. Hans mamma har cancer och genomgick en stor operation och har spenderat julen uppe i Linköping. Men har fått komma hem nu då op lyckades bra. Annars har det varit bra.. Mycket familj,släkt, klappar och kramar.

Hemmagjorda apelsincrisp tryfflar.

En selfie på bubblan. Blir bara större och större. Det är svårt att sova och bekvämt.... Va är det? Men nu är bubblan snart välkommen ut!

Min lille zigge limpa...

Igår tog vi hem bubblans grejer. Och Niklas försökte lista ut hur vår barnvagn fungerar. Efter ca 30 minuter och en hel del svordomar lyckades vi ta bort liggkorgen, och kände oss lite dumma.... Oj va det så lätt?? Haha...tur vi stängde in oss i garaget, då inga grannar såg oss.

Nee om nån timme ringer Niklas och vill att jag ska hämta honom, dags att trycka igång kaffebryggaren och trycka ner en rostemacka till.

Mums

Presentation


Mitt liv här och nu.
Välkommen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards