Alla inlägg under augusti 2014

Av Alexandra - 10 augusti 2014 00:50

Köpte dessa idag.

Laura
Flickan från havet
Carolina Gynning.

Vanessa
Flickan i glaskupan
Carolina Gynning

Har inte hört talas om dom böckerna innan och helt ärligt har jag alltid haft lite svårt för Carolina Gynning. Men när vi va i Lysekil så läste jag baksidan och tyckte att det lät intressant och en bok jag absolut skulle gilla.
Återstår att se. Började läsa innan och ska fortsätta nu.

Återkommer om åsikter.

Av Alexandra - 10 augusti 2014 00:45

Idag har det hänt mycket. Vilket är bra,jag gillar när dagen går i ett. Min kära svärmor vann en en tävling på lilla violens hemsida en sulky åt Elin. Vilket va perfekt då vi är i stort behov av det nu när vi ska flyga ner till
Ungern. Den va jätte fin och alldeles lagom stor. Men tyvärr fanns det ingen sufflet och man kan inte köpa till det. Men den kommer komma bra till användning ändå.

Vi var nere och hämtade den idag. Sen tig vi oss en promenad genom marknaden som va i stan. Mysigt. Stannade till och köpte lite böcker. Tre stycken blev det. Återkommer....

Elin test sitter den nya sulkyn.

Strax efter vi kom hem från stan kom Tyra hit. Tina och Stefan skulle ut på middag och bio. Vi lagade mat, käkade och Sen kom Mariam och drog ut oss på fn promenad.

Elin sov så hon fick stanna hemma med sin pappa. Det började självklart spöregna under promenaden. Det hade inte stört mig det minsta om jag gått själv. Men nu va stackars lilla Tyra med och regnskyddet till Elins vagn läkte rakt igenom på stackars Tyra. Men hon höll god min. De sista tio minuterna blev dock jobbiga och vi va alla dygnsura.

Väl hemma skålade vi (jag och Mariam) i vin och Tyra med välling. Efter lite protester och mys i soffan somnade hon gott. Elin va vaken en stund till och fick va med och snacka lite innan det blev dags även för henne och krypa till kojs.

Mariam gick hem och Tina och Stefan dök upp och vi drack lite kaffe, gick över till ett glas vin och pratade om kvällen och våran kommande resa. Om 6 veckor och två dagar drar vi. Fy fasiken va gott. Strax innan elva åkte familjen Berta/Westerberg hem och jag skulle BARA duscha och sen slänga mig i säng för att sova.gick ju sådär bra. Kom precis ur duschen och ligger i sängen jätte pigg.
Blir att läsa en stund nu och invänta John Blund.

Av Alexandra - 9 augusti 2014 09:32

I eftermiddag kommer denna troll ungen hit.

Känner på mig att det kommer bli massa bus.

Är jätte trött idag. Det blev sent igår och känner mig bakis, fast jag inte drack nått igår.

Elin och min vackra Momo i går på kalaset.

Av Alexandra - 8 augusti 2014 20:55

När man är på kalas i Hundshult

Av Alexandra - 8 augusti 2014 15:21

Vid strax efter tio idag tog jag och Angelica våra små och traskade ner mot stan för ett besök på Honeycomb. Fyllde varsin "kopp" med gott och traskade vidare ut på bryggan och mumsade.

I min va det honung, choklad och vanilj yoghurt toppat med blåbär, jordgubbar melon och nötkross. Super gott. Lite väl dyrt, men ska det va mumsigt så kan det kosta :).

Förstod när vi satt där att det va nått jippo i stan. Hade inte den blekaste aning om det. Så vi traskade bort och kikade vid Rådhusparken. Det flesta vi möts av är massa mat stånd och delikatesser från Italien. I första ståndet va det grillad mat och det såg så gott ut så vi va tvungna att testa. Jag tog en grillad chiabatta (romana) med stekt rödlök och grillad karré, toppade det. hela med BBQ sås och majjo. Angelica tog en grillad chiabatta (milano) med korv och gorgonzolakräm. Förutom att brödet va alldeles för torrt så va det super gott.
Mummakaddemumma!

Sen bar det av hemmåt. När vi kommit halvvägs började det spö regna. Så kom hem dyngsur men nöjd.

Nu blir det att göra sig kalas fin, åka och köpa present, tanka bilen för att sedan åka och fira Jenny som fyllt 31 år GAMMAL.

Av Alexandra - 7 augusti 2014 10:59

När det står massa ????? Och andra krumelurer som svar på era kommentarer är det jag som skrivit i en smiley eller annan figur. Vet inte varför det blir så... Jag ser era ju
?

(Det sista va en ledsen gubbe)

Av Alexandra - 7 augusti 2014 10:54

Som jag önskade att regnet öste ner, kallt, och mörkt. Så det skulle vara okej att dra täcket över huvudet och stanna i soffan hela dagen.

Inte för att jag mår dåligt och vill gömma mig för världen utanför, utan för att det är mysigt och jag är trött.

Men strax upp och hoppa. Ge Elin lite mat (när hon vaknat) fixa en omelett, göra mig iordning och åka ut och njuta av solen hos min syster. Stackarn skadade sig på jobbet (fick hett vatten över sig) så hon har blåsor och brännskador på halva magen. Jag och oliver tyckte så sund om henne så vi handlade ett paket (vatten flaska, oliver tyckte mamma behövde det) och blommor.

C ya later!!

Av Alexandra - 5 augusti 2014 19:25

Va och hämtade oliver i eftermiddags.
Vi stannade till hos fam hernsäter på lite lek och spel och go fika

Pizza, snacks, Cola och filmen Megamind.

Presentation


Mitt liv här och nu.
Välkommen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards