Direktlänk till inlägg 21 september 2013
Ikväll lyxade vi till det med hasselbackpotatis. Älskar det. Tanken va att vi skulle ha fylld fläskfilé med en bruchetta mix och mozzarella. Men av någon konstig anledning känner inte smaklökarna för det och fläskfilen åkte ner i en påse med rödvins marinad istället.
Har varit sugen på att testa tuch of taste sås reduktioner. Så det testades idag. Rödvin marsala blev det. Blandades ut med 2 dl grädde. Smakade helt okej efter att jag blandat i lite kalvbuljong.
Till detta serverades min älsklings "sallad"
Mozzarella, tomat, basilika, örtsalt och olivolja.
Mums
Byter IGEN!!! Men är sugen påtat testa denna istället. Nouw.com/Alexa Welcome ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 | 8 | |||
9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 |
19 |
20 | 21 | 22 |
|||
23 | 24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 | |||
30 | |||||||||
|